fbpx

Vacatures

Open vacatures

Vaste kracht bediening

Ons personeel is wat De Zevende Hemel zo gezellig maakt!
Dit team kan jij joinen!
Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren kracht in onze bediening. Vanaf +/- 24 jaar, voor een leuke zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid en eigen input. Minimaal 24 uur, maar meer kan ook!
Salaris is ruim boven CAO, Dagen in overleg en niet altijd volle bak in het weekend.

Barmedewerker / hulp bediening

Zomer/weekend hulp. Helpen achter de bar, eten serveren, tafels afruimen, drankjes wegbrengen en helpen bij andere werkzaamheden.
 
Uitstekend salaris en alle uren in overleg!

Keukenheld v.a 15 jaar

Ervaring is minder belangrijk dan inzet! Wil jij ons helpen met frietjes bakken, de saladebar managen, afwas of helpen met voorbereiden. Dan zoeken wij jou!

Interieur reiniging specialist

De Zevende Hemel in Sluis is op zoek naar een dame/heer die ons helpt met het schoonhouden🧼 van onze zaak.

Minimaal 1 maal per week, ongeveer 3 uur, in overleg evt. vaker.

Deze parttime baan is in de zomer uit te breiden met hulp bij het opstarten van bijv. onze terrassen – bar – restaurant, tot max. 3 x per week.

Solliciteer snel!

Zon, Strand en lekker bijverdienen?

Wil jij deze Zomer eens wat anders proberen? Kom werken in Sluis, Zeeuws-Vlaanderen!

Bij de Zevende Hemel kan je goed bijverdienen en krijg je een gratis slaapplaats! Om het zomer seizoen door te komen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bediening & in de keuken. Sluis ligt 20 min fietsen van het mooiste kustgebied in Nederland. Een busritje verwijdert van het bruisende Brugge en tijdens het Zomer seizoen is er genoeg te doen in de regio. De ene dag werken in ons restaurant de volgende dag lekker op het strand liggen, dat kan! Wij zoeken nieuwe gemotiveerde collega’s, ervaring helpt maar motivatie is voor ons het belangrijkst. Wij bieden een slaap plek, goed salaris, goede uren en vooral een heel gezellige werkplek aan. Zie jij dit wel zitten? 

Neem dan snel contact op via :+31 (0) 117 462 826 of mail naar info@dezevendehemel.net

Het verblijf

Dat is een leuk 3-kamer appartement boven onze zaak! Het heeft alles wat je nodig hebt. Een knusse badkamer, gezellige woonkamer + keuken. Hier kan je alleen of samen met je vrienden de gehele werktijd gratis wonen! 

De woonruimte is bedoeld voor onze zomer krachten dus het kan zijn dat je hem deelt met een van je collega’s. 

Over Sluis

Sluis is een gezellige stad dichtbij de belgse grens. Wij moeten het vooral hebben van het toerisme. Gemiddeld heeft Sluis jaarlijks meer bezoekers dan de Efteling! Sluis heeft het vooral heel druk tijdens de zomer. Sluis ligt ongeveer 20 minuten fietsen van het strand af, een busritje verwijdert van Brugge of Knokke en tijdens de zomer is er genoeg te doen in de regio.

De 7evende hemel

Zuiddijkstraat 2
4524 AR Sluis
info@dezevendehemel.net
+31 (0) 117 462 826