De Zevende Hemel

De Bar

In een eetcafé als de Zevende Hemel speelt de bar natuurlijk een belangrijke rol!

In de Zevende hemel staat binnen een prachtige gemetselde bar, gezellig voor uw aperitief, om even te wachten op uw tafel, of om even te blijven hangen na een lekkere maaltijd.

Buiten op ons achterterras staat onze “buiten-bar”. Voor alle rokers onder ons een mogelijkheid om “aan de bar” gezellig een sigaret te roken. Ook is onze buitenbar uitermate geschikt voor alle feesten en partijen. Gezellig met z’n allen barbecueën, of gewoon een verjaardagsfeest. Aangezien ons tuinterras is voorzien van een –regen/zonwering- die automatisch open en dicht kan, is het bij ons mogelijk om ook op mindere dagen van het terras gebruik te maken. Is het dan te koud! Dan zetten we toch gewoon de terrasverwarming aan.

 zevendehemel-buiten bar bar-close-up

Het Restaurant

Sinds 07-1997 bestaat ons restaurant “De Zevende Hemel”. Begonnen met een eenvoudige kaart en nu na zoveel jaar uitgegroeid tot een populaire eetgelegenheid in Sluis en omgeving. Ons restaurant is blij met een groot aantal vaste gasten, die wij verwennen met onze heerlijke Hollandse kaart.

Van biefstuk tot vispan en van stokbroodje tot grote zeetong, u kunt er allemaal bij ons van genieten. Ons restaurant is veelzijdig en we werken met ervaren koks, die voor u van alles kunnen bereiden; van kleine tapas gerechtjes tot grote buffetten, heerlijke barbecues of “walkin’ dinners”. Bijna alles kan en alles is bespreekbaar. De Zevende Hemel is ook uitermate geschikt voor grotere feesten. Of het nu een trouwfeest of personeelsfeest is, we zullen er alles aan doen om er een geweldige dag van te maken.

restaurant-detail restaurant-engel restaurant-beeld

De Tearoom

Tussen het winkelen door, is het goed om even te pauzeren voor een heerlijk kopje koffie of thee. De Zevende Hemel serveert naast koffie een vijftal verse kruidenthee soorten. Iets bij de koffie? Wafels, poffertjes en gebak, heerlijk vers en natuurlijk voor een eerlijke prijs! Vier verschillende biersoorten op de tap en een meervoud van heerlijke hapjes om met een lekker drankje te combineren. Bent u iets later in de middag?! Dan kunnen wij u ontvangen met een uitgebreide aperitiefkaart, met daarbij natuurlijk op maat gemaakte hapjes.

tearoom tearoom-new tearoom-engel